Fietstocht 2014

De fietstocht van Gilde Sint Jan werd op zondag 8 Juni gehouden. De opkomst van de leden en jeugdleden was een mooi groepje.Het weer zat ons mee het was stralend weer die dag. De fietstocht begon met een samenkomst bij Café De Valk om daarna samen aan de tocht te beginnen.
De fietstocht ging richting Achtmaal maar dan met een toeristische route door de omgeving van Wernhout om daarna een bezoek te brengen aan het Militair Historisch Museum bij Cees Jacobs. Daar aangekomen konden we koffie/thee of iets anders drinken en kregen we een rondleiding met uitleg door het museum, voor de kinderen stond buiten een oud vliegtuig waar ze in mochten spelen. Nadat iedereen een rondleiding had gekregen zijn we met z’n allen weer terug naar Café De Valk gefietst. Bij De Valk werd de prijsuitreiking van de driedaagse uitgedeeld en de prijs bekend gemaakt van de ouder/kind verschieting van de jeugdleden.De winnaar bij de oude/kind verschieting zijn geworden Bart en John van de Veeken. Bart kreeg een wisselbeker uitgereikt die is geschonken door Toon de Beer, deze beker gaat ieder jaar doorgegeven worden en er komt ieder jaar een plaatje op te staan met de naam van de  winnaar. Er werden broodjes geserveerd en er werd nog heerlijk nagepraat op het terras.
Wij hopen dat volgend jaar er nog meer deelnemen aan de fietstocht zodat dit altijd een leuk terugkerend evenement kan blijven.
Iedereen bedankt.