Jaarmarkt 21-07-2013

Op zaterdag 20-07 zijn wij begonnen om de rommelmarkt en andere activiteiten die nodig zijn voor de jaarmarkt klaar te zetten en op te halen.
We waren met velen om de rommelmarkt in orde te maken.Het weer was geweldig goed, het was de gehele dag bewolkt weer met een temperatuur van rond de 25 graden. Tijdens de koffie pauze s’morgens kregen wij alle een lekkere koek met koffie gepresenteerd die ¬†natuurlijk bij iedereen wel in de smaak viel. Zo rond 12.30 uur ging iedereen eten maar was de rommelmarkt al bijna helemaal opgesteld, dit natuurlijk door de vele handen die hebben meegewerkt.S’middags is nog een kleiner groepje teruggekomen om het verder af te werken maar was om ongeveer 15.00 uur helemaal klaar waarna men nog kon genieten van een kop koffie en daarna voor sommige nog een verkoelend drankje.
Op zondag 21-07 zijn we begonnen met de zon en deze is de hele dag blijven schijnen. Het was voor een markt wel een beetje te warm met een temperatuur van ongeveer 29 graden.De opkomst was niet zo grootst als de jaren voorheen. S’morgens is er nog redelijk veel bezoek geweest maar s’middags was het niet zo druk, dit i.v.m. het warme weer.We hadden dit jaar het terras helemaal overkapt met tenten zodat de mensen uit de zon konden zitten. Op tijd is er begonnen met opruimen en is alles goed verlopen die dagen.
Hopend het volgend jaar weer een jaarmarkt te kunnen organiseren.

 

Foto’s Jaarmarkt 2013