Jaarmarkt 20-7-2014

De jaarmarkt is weer na volle tevredenheid verlopen. Bij de diverse marktkramen was weer van alles te koop, je kunt het niet bedenken of het was wel aanwezig in een van de kramen. Op het terras was het weer gezellig druk en kon men genieten van een optreden van de Wernhoutse Muziekvereniging die een koffieconcert gaven, daarna kwamen de majoretten optreden van Wernhout/Achtmaal en in de middag zat er een band te spelen dus aan gezelligheid en vertier was geen gebrek. Wat het weer betreft mogen wij ook niet klagen, hoewel het zaterdag met het opstellen van de snuffelmarkt toch wel een beetje te warm was en iedereen blij was dat het voor de middag ver opgesteld stond.Op zondag was de temperatuur iets minder en heerlijk weer voor een marktbezoek.
Bij de schietkraam konden er prijzen worden geschoten door op de kaart te schieten. De 1e prijs is gewonnen door : Ger van Trijp € 25.00 en de 2e prijs is gewonnen door : Alex Nouws € 15.00 deze prijzen zijn geschonken door : Autoservice Dave Mutsters uit Zundert en Autobedrijf Sprenkels uit Achtmaal.
Bij de intree van de snuffelmarkt werden loten verkocht met als prijs een fiets, deze is gewonnen door Linda Oostvogels en de prijs is geschonken door Tweewielcentrum Jack van Hoijdonck uit Wernhout.
Voor het Gilde was het weer een goede en gezellige samenwerking met alle medewerking van iedereen die op zijn of haar eigen manier een steentje heeft bijgedragen om dit weer tot een mooi resultaat te brengen daarvoor hartelijk dank.
Hopend dit volgend jaar weer te kunnen volbrengen.

Foto’s Jaarmarkt 2014