Ouder/Kind verschieting 1 mei 2016

Op 1 mei was het Kind-Ouder verschieting, iedereen schoot vanaf 25 meter dus ook de ouders.Het was wel een beetje een chaos met alle ouders die ook moesten schieten. Ik schoot als allerlaatste behalve mijn vader dan. We zijn met z’n allen ongeveer 2 uur bezig geweest maar het was gezellig. Op 1e pinksterdag gingen we fietsen en was de prijsuitreiking. Eerst gefietst naar ’t Pannehûske waar er koffie/thee met appeltaart kregen, meteen de speeltuin onveilig gemaakt en de ouders dronken lekker een pint. Terug aangekomen bij Café de Valk volgde de prijsuitreiking. Uiteindelijk bleek dat ik gewonnen had. Papa en ik kregen de wisselbeker ( die loeizwaar is ) en een wat kleinere beker die we mogen houden. Daarna nog lekker broodjes en nog wat napraten en toen was het al weer tijd om naar huis te gaan.

Aan deze verschieting hebben 10 koppels deelgenomen.De strijd was heel spannend en de punten lagen heel dicht bij elkaar.
Het is sportief verlopen met voor de 1e en 2e plaats een verschil van 1 punt.We hopen dat het volgende jaar weer net zo sportief wordt gestreden om de wisselbeker.De winnaars zijn geworden: Kelly en Patrick verhaard.